PR cikk

2011.03.07. 11:30

Zöld Hétfő: Ingyen szállítási nap, minden hónap első hétfője

<p>Az eseményen résztvevő webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelések esetén, értékhatártól függetlenül vagy nagyon kedvező feltételek mellett. Az akcióban a Novashop webáruház is részt vesz.</p>

A Zöld Hétfő alapítói azt szeretnék, hogy az emberek havonta legalább egyszer az interneten vásároljanak ahelyett, hogy beülnek az autóikba és órákon át szennyezik a környezetüket.

Szeretnék megértetni az emberekkel, hogy a webáruházban történő online vásárlás sokkal környezetbarátabb, mint elautózni egy bevásárlóközpontba. Ráadásul még olcsóbb is. Így évente több ezer tonnával kevesebb CO, CO2 és korom jutna a levegőbe. Legfontosabb célunk, hogy ezt a lehetőséget minél többen megismerjék, hiszen ezzel nagyon sokat tehetünk a környezetünkért, ráadásul a magas üzemanyagárak miatt ez sokkal gazdaságosabb is.

A Novashop Számítástechnikai webáruházban ezeken a napokon előre utalás esetén már 3000Ft, utánvét esetén már 5000Ft felett ingyenes a kiszállítás.

A következő ilyen nap március 7-én lesz. Érdemes már előtte kinézni a terméket, amire szüksége van. Vásároljon interneten, védje a környezetét!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában