PR cikk

2011.02.14. 09:32

Ajándékozzon egészséget Kedvesének!

<p>Egy szerető ölelés, egy érzéki érintés vagy akár egy odaadó pillantás is bearanyozhatja napjainkat. A kedvesünkkel töltött időt persze semmi sem múlhatja felül, egészségének megőrzése vagy gyógyulása érdekében azonban remek ötletünk van: ajándékozzon egészséget Kedvesének!</p>

A Sensolite polarizáltfény-terápiás kezelés egyszerre tölt fel energiával, harmonizálja a szervezet működését és gyógyítja a problémás területeket. A miskolci Sensolite Gyógycentrumban kapható bérletek ideális ajándékként szolgálhatnak hölgyeknek és uraknak egyaránt. Fenyő Márta, a Bioptron lámpa és a Sensolite fényágy feltalálója többek között arra a kérdésünkre is válaszolt, hogy a XXI. században, amikor minden felgyorsult körülöttünk, nem tehetünk-e valamit, ami a gyógyulást felgyorsítja és a egészségmegőrzésre is alkalmas?

Már miért ne tehetnénk?! Hiszen a Sensolite bárkinek rendelkezésére áll: ha a fényágyba fekszünk, egész testünk polarizált fényben fürdik. Ez a fény a bőrön keresztül 1 cm mélységig hatol az emberi test szöveteibe, így eléri a kapilláris ereket, ezzel együtt természetesen a benne keringő vért, illetve a benne található alakos elemeket is.

Felnőttek számára egyértelműen ajánlott a terápia, de gyermekek is befeküdhetnek a fényágyba?

A kérdésre egyértelműen igen a válaszom, sőt azt tapasztaltunk, hogy a kisgyermekek imádják a fénykagylót – ahogy ők nevezik! Sok kicsi, akik korábban végigbetegeskedték az őszt és telet, a rendszeres, megelőző jellegű polarizáltfény kezelésnek köszönhetően ebben a szezonban megúszták a betegségeket! Ennek számtalan előnyét élvezheti a család, elsősorban természetesen azt, hogy a gyerek megszabadul rengeteg szenvedéstől, és ne feledkezzünk el arról sem, hogy a szülőnek, akinek valószínűleg a munkahelyén helyt kell állnia, nem kell betegállományba menni. A másik áldásos eredménye, hogy a vérkeringésnek köszönhetően a polarizált fény jótékony hatása olyan szervekhez, szervrendszerekhez is eljut, ahova egyébként a fénnyel eljutni nem lehetne.

A hideggel együtt járó hónak azért szép számmal akadnak szerelmesei is, akik már alig várják, hogy átadják magukat a síelésnek, szánkózásnak…

Aki nincs eléggé felkészülve a téli sportokra, az bizony balesettel fejezheti be az aktív pihenését. Hogy ez ne következzen be, a Sensolite fényterápiával kétféle módon is segíthetjük: egyrészt megelőzés céljából, másrészt, ha mégis bekövetkezik a baj és törik a csont, szakad a szalag, akkor az orvos által szakszerűen elvégzett beavatkozás és ellátás után fokozottan érdemes igénybe venni a fényágyat, mert jelentősen lecsökkenthető a regenerálódásra fordított idő. Például törés esetén még akkor is érdemes a fényágyba feküdni, amikor gipsz van a lábunkon, karunkon, vagy bárhol máshol, mert a Sensolite-tal tapasztalataink szerint gyorsítjuk és segítjük a csontosodási folyamatot, megelőzzük a gipszlevétel után bekövetkező szövődményeket, gyulladásokat, a törött csont körüli szövetek ödémáját és az esetlegesen fellépő fájdalmakat. Ugyanez vonatkozik a szalagsérülésekre is, hiszen a rehabilitáció időtartama jelentősen lerövidíthető.

Kemény télből kezdünk kilábalni, a borult ég, eső- és hófelhők vagy éppen a szmog nap mint nap rányomja bélyegét a hangulatunkra is. Megoldást kínál erre a Sensolite?

Bizony, mind az egészségünket, mind a kedélyállapotunkat jelentősen befolyásolhatja a sötét, hideg idő. Sőt, egészségünk és lelkiállapotunk nagyon szoros összefüggésben van egymással. Ha egy személyes dolgot megjegyezhetek: én sokkal jobban szeretem a nyarat, amikor nem didergünk, hanem az utcára kilépve arcunkat simogatja az áldott napfény. Meleg miatt még életemben soha nem hagyta el panaszszó az ajkamat!

A Sensolite polarizáltfény-terápia sokat segíthet az évszak okozta depresszió leküzdésében és a baktériumok, vírusok miatt kialakuló fertőzések megelőzésében. Sok pozitív tapasztalatunk van olyan esetekben is, amikor klinikailag diagnosztizált pszichiátriai betegek vették igénybe a Sensolite polarizáltfény-terápiát, akiknek sem a hosszú ideig tartó gyógyszeres terápia, sem a pszichoterápia nem segített gondjaikon. Néhány napos kezeléssel a Sensolite fényágyban óriási változásokról számoltak be! Egyrészt az addig morcos és rosszkedvű emberek örömmel jöttek a Gyógycentrumba, másrészt kivétel nélkül mindenki – nemcsak ők, hanem mindenki más is - mosolyogva lépnek ki a fülkéből a fényterápia igénybevétele után. Az említett súlyosan depressziós betegek arról is beszámoltak, hogy sokkal jobban érzik magukat, nem változtak ugyan körülöttük a mostoha körülmények: nem szűntek meg a munkahelyi és otthoni problémák, de sokkal könnyedebben fogják fel ezeket, és ezek már egyáltalán nem ülik meg a lelküket. Egyéb érdekes eredményekről is beszéltek: többen voltak közülük olyanok, akik feszültségüket és idegességüket cigarettában, italban, kávéban vezették le. Azt egyébként az egészséges emberek is jelezték, hogy kifejezetten csökkenti a fényterápia a cigaretta, az ital és a kávé iránti vágyukat. (Most ez jó, vagy rossz hír?) Volt például olyan páciensünk is, aki napi 5 kávét ivott korábban és a Sensolite-nak köszönhetően gyakorlatilag leszokott a kávézásról. Hasonlóan a pszichiátriai esetekhez, az összes többi ember is sokkal kedvetlenebb és depresszióra hajlamosabb ezeken a hideg, sötét reggeleken és a korán beköszöntő estéken. Jó szívvel tudjuk ajánlani a Sensolite fényterápiátazoknak is, akik ezt az időszakot nehezen és rosszul viselik, mert lényegesen jobb kedvre derülhetnek, szellemi és fizikai teljesítőképességük javul, ha többé-kevésbé rendszeresen igénybe veszik a fényterápiát. Ehhez már heti 2 alkalom is elegendő és garantáltan észlelni fogják a változást! Ha kizárólag ezért térnek be hozzánk és nem is jut eszükbe, hogy rendszeres derék-, izületi- vagy egyéb fájdalmuk is  van, akkor szíveskedjenek arra is figyelni: „nahát ez a fájdalom is megszűnt!”

Helyesen következtetek arra, hogy ha vásárolok egy Sensolite bérletet a páromnak, azzal nagyban hozzájárulhatok az egészségének megőrzéséhez?

Így van! Akár egészséget is ajándékozhat kedvesének, hiszen egy Sensolite bérlet bárkinek megoldás lehet az éppen aktuális problémájára! De a legjobb, ha Ön is kipróbálja a Miskolc, Jókai utca 4. szám alatt található gyógycentrumban!

Telefon: 46/784-766, 30/858-4-676, 
Honlap:  www.sensolitemiskolc.hu,
E-mail:[email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában