PR cikk

2010.05.19. 11:10

Telephelyfejlesztés az Elmont-Hating Kft-nél

<p>A napokban elkezdődött az Elmont Hating Kft. telephelyfejlesztése Sajókeresztúron. A beruházás célja, a társaság által gyártott villamos kapcsoló és elosztó berendezések előállításához, a jelenleginél korszerűbb és nagyobb üzemcsarnok kialakítása.</p>

Ezt a társaság által korábban megvásárolt ingatlanon, a jelenlegi irodaház közvetlen közelében valósítja meg. A fejlesztés eredményeként a cég árbevétel növekedést, kapacitásbővítést, és a hatékonyság javítását prognosztizálja, mind a mellett, hogy egyedi nagy méretű berendezések gyártása válik majd lehetővé. A fejlesztés révén javul a már meglévő termékek minősége, a korszerűbb eljárás miatt pedig - a költséghatékonyság mellett - a környezeti terhelést képes lesz csökkenteni. A társaság versenyképességének szempontjából kiemelt fontosságú a telephelyfejlesztés, a gazdasági válság által kialakult piacszűkülésből adódó visszaesés áthidalására, és a hosszú távú fenntartható növekedés megteremtéséhez.

A projekt alapvetően a korszerű gyártócsarnok építését foglalja magába, valamint a gyártási tevékenység kiszolgálásához szükséges pneumatikus berendezések, kompresszor, továbbá az anyagmozgatás elvégzéséhez szükséges targonca beszerzését.

Az átadás időpontja:2010. decemberében.

A beruházás összes költsége:199.833.372,-Ft
(Ebbőlvissza nem térítendő támogatás az összes költség ötven százaléka.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában