Buszba rohant Hernádnémetiben, lelécelt, majd Miskolcon újra koccant a részeg terepjárós

Akt.:
Pozitív értéket mutatott a szonda, két balesetet is okozott
Pozitív értéket mutatott a szonda, két balesetet is okozott - © Fotó: police.hu
Miskolc, Hernádnémeti – Két balesetet is okozott az az ittas sofőr, akit Miskolcon fogtak el a rendőrök.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. István 36 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás kiinduló adatai szerint 2015. augusztus 13-án 8 óra 17 perckor Hernádnémetiben, a Rákóczi Ferenc utcában a gyanúsított terepjárójával nekihajtott egy autóbusznak, majd a helyszínt megállás nélkül hátrahagyva távozott.

Mintegy fél órával később a terepjáróval közlekedő sofőr újabb anyagi káros közlekedési balesetet okozott Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán és a Lévay József utcák kereszteződésében. A koccanás után a férfi újfent el akarta hagyni helyszínt, de a közúti közlekedési baleset másik részese elé hajtott, így feltartóztatta őt a rendőrök kiérkezéséig.

A terepjárót vezető sofőrrel szemben a második baleset helyszínén alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, majd büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Két Opel ütközött Miskolcon, a terepjárós megsérültMiskolc – Személyi sérüléses közlekedési baleset történt csütörtökön délelőtt Miskolcon a Lévay és Szilágyi utca kereszteződésében. tovább »