Pottermore: Online folytatja Harry Potter

Pottermore: Online folytatja Harry Potter
Újabb területet akar meghódítani Harry Potter, cél az online játszótér. Az új élmény neve: Pottermore

J.K. Rowling, a Harry Potter könyvek írója, miután könyvben és a mozivásznon is lázárja a történetet, online játékot indít a varázslófiú és barátai kalandjából. Ezt persze egy vérprofi és nagyon hangulatos videóbejelentéssel tette közzé. Ahogy az írónő mondja: – Egy online élményt kínálok, olyat, mint eddig semmi más, neve: Pottermore.

A sztori egy pár változtatást leszámítva szinte egy az egyben megegyezik a könyvel, leszámítva, hogy az olvasó interaktív módon veheti ki részét a történet alakításából. A Pottermore-on igazi szociális közösségek is kialakulhatnak, ugyanis a honlapon lehetőség lesz majd letöltésekre, vásárlásra, élmények és file-ok megosztására és először a Potter saga történetében, digitális E-könyv letöltésre is.

 J. K Rowling bejelentése a Pottermore játékról  >>>

Rowling, állítása szerint maga is kiveszi majd részét a Pottermore világából, együtt létezve rajongóival és eddig soha nem látott/hallott infókat is megoszt majd a szájton. Az októberben nyíló Pottermore már egy pár szerencsés, korábban pályázott nyertes számára a mai naptól elérhető.

Fel sem ismerni a Harry Potter csúnyácska sztárját