Magyarország

2011.09.15. 19:05

Robbanásveszély Debrecenben

Debrecen - Tűzesethez riasztották a tűzoltókat csütörtökön kora este Debrecenben, a Kisdobos utcához, ahol kigyulladt egy garázs.

Debrecen - Tűzesethez riasztották a tűzoltókat csütörtökön kora este Debrecenben, a Kisdobos utcához, ahol kigyulladt egy garázs.

20:05 - A lakókat ezekben a percekben engedték vissza az otthonaikba.


19:50 - Újabb lövések hallatszanak, a forgalom a helyszíntől körülbelül 500 méterre már megindult, de a Kisdobos utca még mindig le van zárva. Enyhe gázszag érezhető a levegőben.


19:35 - Percekkel ezelőtt négy lövést lehetett hallani a Kisdobos utcában, feltételezhetően a mesterlövészek hatástalanították a palackokat. Az utcában lakókat azonban még nem engedik vissza otthonaikba.


19:05 - A garázsban lévő autó teljesen kiégett, azonban nagyobb baj, hogy a már időközben összedőlt épületben egy oxigén-, és CO-, és egy sima PB-gáz palack is van.  Ezekben a percekben érkeztek meg a mesterlövészek, hogy kilőjjék a veszélyessé vált palackokat. A rendőrség munkatársai az érintett utcákból kitelepítik az ottlakókat, hiszen a robbanás akár 200 méteres sugarú körben végezne pusztítást.


Miskolc, Felsőzsolca - A Miskolci Tűzoltóság ügyeletét kedden reggel értesítették arról a tűzesetről, mely Felsőzsolca belterületén a Polgármesteri Hivatal épületének udvarán egy gépjárműben keletkezett, melyben lánghegesztéshez használatos gázpalackok is voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!