Postán rendelt kábítószert, elfogták a mezőkövesdi férfit

Akt.:
Postán rendelt kábítószert, elfogták a mezőkövesdi férfit
Postán rendelt kábítószert, elfogták a mezőkövesdi férfit - © Fotó: police.hu
Szihalom/Mezőkövesd – Szihalmon fogták el a füzesabonyi rendőrök azt a mezőkövesdi férfit, aki postán rendelt kábítószert.

Kovács Nikoletta, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a Füzesabonyi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 31 éves mezőkövesdi N. László ellen ellen.

A rendőrök kedden délután Szihalmon igazoltatták a férfit, miután a postán átvett egy általa interneten megrendelt csomagot és gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy kábítószert tartalmaz. Az egyenruhások a férfi ruházatának átvizsgálásakor egy alumínium tasakban és egy műanyag tégelyben por állagú, valamint kristályos kábítószergyanús anyagot találtak. A gyorsteszt ketamin, kokain és efedrin hatóanyagra pozitívan reagált. A férfit előállították, őrizetbe vették és kihallgatták, valamint indítványozták előzetes letartóztatását.

Mint azt Kovács Nikolettától megtudtuk, nem gyakori, hogy postai csomagban rendelnek kábítószert. A nyomozás során azt is kiderítik, hogy a férfi esetleg terjeszteni szerette volna-e a kábítószert.

ÉM-TB
hirdetés


hirdet�s