Sport

2015.09.20. 13:29

Miskolc Steelers: Ferencváros-veréssel indult a juniorszezon

Miskolc - Megkezdte az utánpótlás-bajnokságot a Miskolci Steelers ificsapata, méghozzá a Ferencváros legyőzésével. A fiatal Acélosok sikerének értékét tovább növeli, hogy a 34-6-os győzelmet idegenen, a fővárosban érték el, extra örömöt szerezve a borsodi drukkereknek.

Miskolc - Megkezdte az utánpótlás-bajnokságot a Miskolci Steelers ificsapata, méghozzá a Ferencváros legyőzésével. A fiatal Acélosok sikerének értékét tovább növeli, hogy a 34-6-os győzelmet idegenen, a fővárosban érték el, extra örömöt szerezve a borsodi drukkereknek.Azon túl, hogy az alanti jegyzőkönyvben szerepel a neve, emeljük ki Jónás Mátét, aki egymaga a csapat hatszori pontszerzéséből vette ki a részét (3 TD + 2 ext = 20 pont; egyébként két további, utóbb szabálytalankodás miatt meg nem adott touchdownt is szerzett volna még).

A vendéglátók a hivatalos bajnoki kiírásban E. Juniors néven szerepelnek, ez kerül a mi jegyzőkönyvünkbe is, mivel a Budapest Eagles (az "amerikaifoci Fradija") jelen szezonban a Fehérvár Enthronersszel kooperálva indult. A meccset a budapesti Tungsram-pályán játszották.

  • E. Juniors - Miskolc Steelers 6-34 (0-0, 0-13, 0-6, 6-15)

  • Miskolci pontszerzők: Zöld Gergő TD és kétpontos kísérlet (egyaránt elkapott, Szabó Martin passzából), Miskolci Gábor TD (futott), Jónás Máté 3 TD és 2 extrapont-rúgás (futott).

    A 19 év alattiak versenysorozatában szereplő Acélcsapat következő derbijét itthon rendezik, várhatóan a Szentpéteri kapui rendőriskolában található edzőpályán, két hét múlva szombaton, szeptember 26-án; ellenfél a Nyíregyháza Tigers Juniors.

    A további menetrend a 2015 őszi juniorbajnokságban:

  • október 18. Miskolc Steelers - Budapest Wolves Juniors
  • október 25. Gladiators Juniors - Miskolc Steelers
  • novermber 7. elődöntők
  • november 14. döntő
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!