Pornót forgattak a Hullámban?

Pornó
Pornó
Pécs – Egy, az interneten megtekinthető, néhány perces pornófilmet minden bizonnyal a pécsi Hullámfürdőben vettek fel. Az uszoda vezetője undorítónak és elképesztőnek minősítette az esetet.

Egy fizetős, pornófilmeket is bemutató internetes oldalon látható egy néhány perces „alkotás”, amit vélhetően a pécsi Hullámfürdőben rögzítettek a készítői. A film egy pár intim együttlétét mutatja be a szaunában és pezsgőfürdőben. A „díszletekből” látható elemek szinte kétséget kizáróan arra utalnak, hogy a jelenteket valóban a Hullámban vették fel.

Szabó Tamás, a Pécsi Fürdő Kft. vezetője elképedt a felvételek láttán. Úgy véli, a film valóban az uszodában készülhetett, azonban arról sem neki, sem másnak nem volt tudomása.

A vezető úgy véli, az uszodában dolgozók segítsége nélkül is elkészülhetett a film, belső vizsgálatot indít. Mindemellett a kft. ügyvédje vizsgálja a rendőrségi feljelentés lehetőségét is, szándékaik szerint mindenképpen büntetőeljárást kezdeményeznek a film elkészítése miatt. Az ezt célzó hivatalos lépéseket terveik szerint ma teszik meg – írja a Dunántúli Napló Online.

Kapcsolódó anyagok:

  • Pórázon vezette pucér nőjét
  • Tűrés helyett tiltás
  • Tilos az erőszakos net-pornó Nagy-Britanniában