Pornófilmet forgattak titokban a pécsi Hullámfürdőben

Valószínűleg a pécsi Hullámfürdőben készült az a néhány perces amatőr pornófilm, amely felkerült az internetre. A létesítmény vezetése belső vizsgálatot rendelt el és büntetőfeljelentést fontolgat az engedély nélküli forgatás miatt. A rendőrség akkor kezd nyomozni, ha megérkezik a feljelentés, és vizsgálják majd, hogy a videón kiskorúak is láthatók-e.

Az interneten keringő, néhány perces amatőr szexvideó szereplői a szaunában és a pezsgőfürdőben láthatók, és a felvétel vélhetően a pécsi Hullámfürdőben készült – tudta meg a Dunántúli Napló. A lap keddi számában azt írta: egyelőre nem világos, hogy mikor és milyen körülmények között készülhetett a pornográf tartalmú felvétel.

A lap értesüléseit a Független Hírügynökség kérdésére megerősítette Hazenauer György, a Pécsi Fürdő Kft. főmérnöke is, aki azt mondta: belső vizsgálatot rendeltek el az ügyben, de az eddigi információk alapján úgy tűnik, hogy a Hullámfürdő dolgozóinak nincs közük az esethez, hiszen az ő tudtuk és segítségük nélkül is gond nélkül fel lehetett venni a rövid filmecskét. A fürdő vezetősége rendőrségi büntetőfeljelentést is fontolgat – tette hozzá.

A rendőrség egyelőre nem tud konkrét információkkal szolgálni, mert nem áll a rendelkezésükre a pornóvideó és nem érkezett meg hozzájuk a feljelentés. A nyomozás akkor kezdődhet, ha ez megtörtént. Ebben az esetben vizsgálni fogják a körülményeket, milyen bűncselekmény miatt indítják az eljárást, nyilvános helyen történt-e és részt vettek-e benne kiskorúak – mondta a Független Hírügynökségnek Horváth Nóra, a Pécsi Rendőrkapitányság sajtóreferense.