Pörgesd fel az agyad! Itt az új funkcionális HELL Strong Focus energiaital

Pörgesd fel az agyad! Itt az új funkcionális HELL Strong Focus energiaital
A HELL ENERGY, a piacvezető magyar energiaital-gyártó egyik alapfilozófiája a folyamatos innováció és termékfejlesztés. Nincs olyan év, hogy ne kerüljön le újfajta energiaital a világklasszis gyártósorukról. Idén sincs ez másképp.

Ezúttal egy egyedülálló terméket, a funkcionális energiaitalt fejlesztették ki, mely nem csak élénkít, de hozzáadott C és D vitamint, valamint még magnéziumot és L-Karnitint is tartalmaz.

Rengeteg olyan élethelyzet van, amikor nem elég számunkra egy koffeines ital, hogy túljussunk egy fáradt időszakon. A hosszú téli napok után szervezetünk vitamin és ásványianyag készlete lecsökken és a tavaszi fáradtság tünete is jelentkezhet. Ilyenkor fontos, hogy pótoljuk ezeket, hogy a fáradtság érzete helyett aktívak legyünk testileg, szellemileg is.

A D vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és immunrendszer normál működéséhez. A magnézium hozzájárul a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint hozzájárul a normál izomműködéshez.

A narancs- és mangóízű HELL Strong Focus a Strong termékcsaládhoz hasonlóan a márka hagyományos energiaitalihoz képest húsz százalékkal több, azaz 38,4 mg/100ml koffeinnel készül.

Címkék: , , ,


hirdetés
hirdet�s