Ponthatárok az Északban és a BOON-on

Miskolc – Izgalmas napok következnek azok számára, akik valamelyik főiskolára vagy egyetemre akarnak bejutni szeptembertől, a ponthatárokat ugyanis július 24-én, azaz csütörtökön állapítják meg. Az eredményt a BOON-ról és az is megtudhatják

Izgalmas napok következnek azok számára, akik valamelyik főiskolára vagy egyetemre akarnak bejutni szeptembertől, a ponthatárokat ugyanis július 24-én, azaz csütörtökön állapítják meg. Az eredményt az Országos Felsőoktatási Információs Központ (OFIK) még ezen az éjszakán kihirdeti.

Az Észak-Magyarország és a Borsod Online is szeretne segíteni olvasóinak a tájokozódásban, ezért a ponthúzás éjszakáját követő nap, azaz július 25-én pénteken közöljük a Miskolci Egyetem pontszámait, majd július 26-án szombaton Kelet-Magyarország felsőoktatási intézményeinek és néhány budapesti egyetemnek a ponthatárait is megtalálhatják lapunkban az érdeklődők.

Portálunkon természetesen hamarabb hozzájuthatnak az információkhoz. Az OFIK előrejelzése szerint a felsőoktatási jelentkezések alapján az várható, hogy a hagyományosan kedvelt szakokon és intézményekben idén is magasak lesznek a ponthatárok.