Police-Bike – Kerékpáros járőrök Miskolcon

Police-Bike – Kerékpáros járőrök Miskolcon
Miskolc – A nyári hónapokban kerékpáros járőrök is közreműködnek a közlekedési szabálysértések kiszűrésénél Miskolcon. 

A kerékpáros rendőrök az elmúlt évekhez hasonlóan a prevenciót, a bűn- és baleset-megelőzés munkát szolgálják. A járőrök útvonalai az idegenforgalmilag frekventáltabb városrészek: Miskolctapolca, Diósgyőri vár és környéke, Lillafüred, valamint a belváros – a Széchenyi utca és környéke.

Biztonság két keréken

A Miskolci Rendőrkapitányság nem titkolt célja, hogy a belvárosban már hatékonyan működő térfigyelő kamerarendszert kiegészítve tovább erősödjön a lakosság és a turisták biztonságérzete. A szolgálatba induló kerékpáros járőrök szolgálati felszerelése megegyezik az általános járőrszolgálati felszerelésekkel, azonban a szolgálatellátás specialitása miatt öltözetük és felszerelésük különbözik a megszokottól.

“Rendőrség” felirattal ellátott fehér színű, rövid ujjú pólót viselnek, melyen a rendszeresített rendfokozati és szolgálati jelzések is megtalálhatók. A kissé eltérő egyenruhát a sötétkék rövidnadrág egészíti ki.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s