Polgárőröket jutalmaztak Bőcsön

Polgárőröket jutalmaztak Bőcsön
Bőcs – A Bőcsi Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület május 28-án tartotta közgyűlését. A kiemelt napirendi pontok között az idei költségvetés megvitatása és elfogadása mellett szerepelt az előző évi költségvetés zárszámadása és jóváhagyása.

Nagy László egyesületi elnök az első két pont beszámolója után minden aktív tagnak megköszönte a közelmúltban lezajlott árvízi védekezésben végzett munkáját, a figyelő szolgálatban való önzetlen részvételt. A közgyűlés vendége volt Csóra György, a B.-A.-Z. megyei Polgárőrszövetség elnöke, aki immár az országos polgárőrszövetség elnökhelyettese is egyben. Tájékoztatta a tagságot a törvényi változásokról, jövőbeli tervekről, elképzelésekről, melyek a polgárőröket, polgárőrséget érinti. Ezt követően az egyesület tagjainak hozzászólásai következtek, melyek a helyi polgárőrök tapasztalatai szerint segítik a tevékenységüket. A közgyűlés zárásaként Csóra György a megyei szövetség nevében jutalomban részesítette Faragó Sándor és Polgári Mihály bőcsi polgárőröket – tájékoztatta lapunkat Ujlaki István szervező titkár.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s