Tragédia az M3-ason Polgárnál: szemtanúkat keres a rendőrség

Akt.:
Tragédia az M3-ason Polgárnál: szemtanúkat keres a rendőrség
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A hajdú-bihari rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 09060/119/2018. bűnügyi számon eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint április 19-én 2 óra 45 perc körül egy hajdúnánási férfi közlekedett az M3-as autópálya hajdú-bihari szakaszán, Nyíregyháza felől Budapest irányába az általa vezetett személygépkocsival, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy az autópályán műszaki hiba miatt álló kamionnal. A balestben a személygépkocsi utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Kossuth utca 20. 320. hivatali helyiségében), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


A kép illusztráció
Polgár - Egy német rendszámú személyautó ütközött neki hátulról egy kamionnak, a gépkocsi utasa a helyszínen belehalt sérüléseibe. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint csütörtök hajnali 2.30-kor egy német rendszámú személyautó közlekedett az M3-as autópályán Nyíregyháza felől Budapest irá...