Pókember kapta el a tolvajt

Pókember kapta el a tolvajt
A lopás helyszínére kiérkező zsaruk nem tudták mire vélni, hogy a Pókember tartja sakkban a tolvajt.

Michael Baulderstone az ausztráliai Adalaide településen vezeti képregény-birodalmát, ahol szombaton az Észak-Amerikából indult free comic book day-t, vagyis a képregények napját ünnepelték. Ennek apropójából mintegy 40 képregényhősnek beöltözött vásárló érkezett az üzletbe, és egy középkorú férfi is, aki azt gondolta, ebben a tumultusban valószínűleg könnyű lesz meglovasítani néhány terméket. Számítása nem jött be, mert a pókembernek öltözött tulajdonos észrevette, hogy a férfi X-men képregényeket tett a táskájába, mire felszólította, hogy szeretné megnézni a táskát. Akkora a férfi azonban már elindult a kijárat felé. Ott viszont csalódnia kellett, mer néhány beöltözött vásárló, köztük egy Jedi lovag állta az útját, így a férfi kénytelen volt Michael “Spiderman” Baulderstone felszállításának eleget tenni, aki gyorsan leszerelte a férfit.

A vásárlók többsége először azt hitte a tolaj elfogása a show része, csak akkor jöttek rá tévedésükre, mikor Pókember kérte, hogy hívják ki a rendőröket. Az eseményeket az áruház biztonsági kamerája rögzítette.

Nézze meg videón >>>

“Elég vicces arcot vágtak a rendőrök, amikor kiérkeztek a helyszínre, gondolhatják milyen kép fogata őket” – nyilatkozta később Michael Baulderstone az ausztrál sajtónak.
– MON –