Pofonosztás Megyaszón, tiltott kéjelgő Miskolcon – Rendőrségi hírek Borsodból

Pofonosztás Megyaszón, tiltott kéjelgő Miskolcon – Rendőrségi hírek Borsodból
Miskolc – A megye rendőri szervei 2014. június 23-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság a 39 éves H. Jánosné és a 18 éves H. Anna megyaszói lakosokkal szemben, akik 2014. június 23-án 10 óra 10 perckor Megyaszó egyik utcájában előzetes szóváltás után egy helyi fiatal nőt bántalmaztak, aki könnyű sérülést szenvedett.

A helyszínre kiérkező járőrök a garázdákat elfogták és a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították.

A miskolci járőrök egy nővel tiltott prostitúció, egy férfivel önkényes beköltözés, míg a szerencsi rendőrök két fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai további három körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, akik elfogatóparancs hatálya alatt álltak.

A fentieken túlmenően a tiszaújvárosi járőrök egy férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –