Pofátlanság! Felfestették a parkolástiltást, majd megbüntették

Pofátlanság! Felfestették a parkolástiltást, majd megbüntették
Körbefestették a már ott parkoló autót a parkolást tiltó jelzéssel, majd megbüntették az autóst.

Wolvehamptonban egész érdekes következménye lett egy parkolási szabály megváltoztatásának. Williams asszony 18 hónapja mindig ugyanabban az utcában parkolt le (szabályosan, parkolóbérlettel) de egy nap azt látta munkahelyéről kijőve, hogy újonnan felfestett dupla sárga vonal látható – ami csupán az autója alatti részen szakad meg – az utcában, amit addig festettek fel, míg ő a munkahelyén tartózkodott.

Vagyis: azon a helyen nem lehet parkolni. Ennek rendje és módja szerint meg is büntették az asszonyt. A két gyermekes édesanya autóján közel 70 fontról szóló (közel 23 ezer forint) büntetési csekket hagytak, de ő nem hajlandó kifizetni, ugyanis a parkolási szabály megváltozásáról semmilyen előzetes értesítést, táblát nem helyeztek ki.
“Nagyon pipa vagyok, ez nem szabályszerű eljárás – nyilatkozta az asszony a Daily Mailnek -, s valószínűleg még örülhetek annak, hogy a kocsimat nem festékezték össze”
– MON –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s