Plusz 20 millióval indult a Tangó a tévében

Tíz napja már, hogy megvásárolható és játszható a Tangó, s március 22-én, csütörtökön „történelmi napra” ébredtünk: 18 órakor a tv2 képernyőjén látható volt az első sorsolás.

A sorsolás nyomán remélhetőleg sok és elégedett nyertes állt fel a képernyők elől. A sorsolás azonban csak az egyike a nyereményekhez vezető útnak – jelentette ki Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. igazgatója, szóvivője.
Ugyanennek a műsornak a keretében ugyanis sor került arra az izgalmasnak és érdekesnek ígérkező televíziós vetélkedésre – s ez így lesz minden csütörtökön! –, amelyre a játékosokat a telefonon vagy interneten keresztül jelentkezők közül sorsolták, sorsolják ki.

De miért érdemes jelentkezni? Természetesen – a nyilvános szereplésen túl – újabb értékes pénznyereményekért. Annyi bizonyos, hogy a stúdióban megjelentek közül senki sem ment haza üres zsebbel!

Akadt a játék során olyan szerencsés is, aki több mint húszmillió forint nyereséggel zárta a „fellépést”. A tévés fődíj, a Multipot a körülmények szerencsés alakulása következtében ilyen nagyságrendet tett ki. Nem kell heteket várni ahhoz, hogy a Multipot a halmozódás nyomán felhízzon! Már az első vetélkedő főnyereménye 20 millió forinttal megemelt alapról indult, azaz már most március 22-én egy boldog halandó 24 millió forinttal lett gazdagabb.
A következő, vagy rákövetkező héten is várja a társaság a nyerni óhajtókat. Ez a pénz nem vész el, ellenkezőleg: gyarapodik.

Amennyiben valaki szeretné a milliókat a magáénak tudni, csupán két dolgot kell tennie: játszani a Tangón, és szerdán 13 óráig pályázni a 06-40-414-414-es telefonszámon, vagy a www.szerencsejatek.hu internetes oldalon. S várnia a szerencsére, a telefonhívásra: „Hölgyem/Uram – Önt kisorsolták, így hát szeretettel várjuk a tévés Tangó-vetélkedőre!”

Tíz, húsz, harminc vagy ötven millióért ez, ugye, nem is tűnik túl nagy fáradságnak! – mondotta végezetül Talyigás Péter igazgató.
Fortuna tüzes Tangóval nyitott
Valóságos nyereményesővel zárult a Tangó első sorsolása. Közel 68 ezren nyertek kisebb-nagyobb összegeket, a Tangó maga több mint 11 milliót ért. Még ennél is sikeresebb volt – a játékosok legmerészebb álmait váltotta valóra – a televíziós játék. 24 millió 750 ezer forinton osztozhatott a négy résztvevő, s a Multipotot elérő nyertes – Hökkön Hajnalka Nagykanizsáról – valamivel több mint nettó 23 millióval gazdagabban hagyhatta el a stúdiót.
A következő, 13. heti sorsolás is szép reményekkel kecsegtet: A határszámon (ez a 26. kihúzott szám) belül elért Tangó ugyanis a halmozódó jackpottal együtt akár 25 millió forintot is érheti.

– Buzafalvi Győző –

Képalá
Székely Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója gratulál a Multipot nyertesének, Hökkön Hajnalkának
Napikép/tango