Plüsspingvinbe dugták a kábítószert a debreceni dílerek

Plüsspingvinbe dugták a kábítószert a debreceni dílerek
© Fotók: police.hu / YouTube
Debrecen – A nyomozók elfogták azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Debrecenben. Iskoláknál is árulták a kábítószert.

A debreceni nyomozóknak olyan információ jutott a tudomására, hogy a városban két férfi új pszichoaktív anyagot árul. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként május 22-én otthonaikban fogták el a férfiakat. A 32 éves Cz. Miklóst és a 30 éves B. Zsoltot gyanúsítotti kihallgatásukat követően, a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A bűnügyi osztály munkatársai a gyanúsítottaknál tartott házkutatások során kábítószergyanús zöld növényi származékot, valamint készpénzt foglaltak le. A férfiak gondosan odafigyeltek az újfajta drog elrejtésére, az egyik lakásban egy plüsspingvinben találtak kábítószergyanús anyagot a rendőrök. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi alkalmanként helyi iskolák közelében is értékesítette a kábítószert.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyi lakosokkal szemben – szakértő bevonásával – új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Debrecen - A debreceni rendőrök egy drogkereskedővel és három fogyasztóval szemben indítottak büntetőeljárást. A debreceni járőrök május 19-én 0 óra körül a Déri téren igazoltattak egy 20 éves férfit, akinél a csomagátvizsgálás során kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök a helyi lakost bű...