Pljusenko kórházban, elmarad a show

Debrecen – Elég volt egy rossz mozdulat és már kész is volt a baj. Pljusenkót a sérülés komolyságára való tekintettel azon nyomban kórházba szállították.

Nincs értelme augusztus 31-én a Főnix csarnok előtt toporogni, zárt ajtókat döngetnénk. Jevgenyij Plujsenko világ- és olimpia bajnok műkorcsolyázó korábbi térdműtéte után sem kímélte magát. Az elmúlt hét folyamán már elkezdett edzeni a Kings on Ice produkció európai turnéjára, melynek keretében Edvin Marton hegedűvirtuózzal lépett volna föl Debrecenben. Ám elég volt egy rossz mozdulat és már kész is volt a baj. Plujsenko korábbi sebét egy kemény próba során ismét megütötte. A sérülés komolyságára való tekintettel azon nyomban kórházba szállították. A teljes gyógyulás érdekében ebben az évben már sehol sem lép fel a művész – nyilatkozott a Naplónak Zentai György producer.

Budapesten megtartják

A fővárosi előadást ellenben megrendezik. Jevgenyij helyett egy másik olimpiai bajnok korcsolyázóval találkozhatunk a budapesti SYMA csarnokban. A már megvásárolt belépőket a Főnix Rendezvényszervező Kht. jegyárusító helyein, a Napló előfizetőinek szóló kedvezményes jegyeket pedig a Napló-székházban válthatjuk vissza. Akik továbbra is gyönyörködni szeretnének a korcsolya és a hegedű mestereinek játékában azoknak még egy lehetőség kínálkozik. A már megvásárolt szelvények a budapesti előadásra is érvényesek, melyet szeptember elsején tekinthet meg a nagyérdemű. Ezen szándékunkat csupán a dream@externet.hu e-mail címre írt levélben kell jeleznünk a szervezőknek – tette hozzá Zentai György.

CsIs