Friss hírek

2009.06.18. 12:56

Rablás Győrben

<p>Kiraboltak egy játéktermet csütörtök hajnalban Győrben. A símaszkos támadó fél millió forintot zsákmányolt, majd elmenekült. A rendőrök egy gyors beszédű, mély hangú, magas férfit keresnek.</p>

Hajnali fél háromkor egy símaszkot viselő férfi lépett be az egyik győri játékterembe. Az üzletben ekkor vendég nem tartózkodott. A rabló a két női alkalmazottat fegyverrel fenyegetőzve a bevétel átadására kényszerítette. A férfi a csaknem félmillió forintot hátizsákjába pakolta és elmenekült. A rablás során a két alkalmazott nem sérült meg.
A rendőrség egy hadarva beszélő, mély hangú, szemeinél kivágott fehér-bordó színű maszkot, sötét pulóvert, világoskék farmert viselő, 170-180 cm magas, sportos testalkatú férfit keres a rablás kapcsán - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!