Pixar filmre sorsolunk páros belépőket

Akt.:
Pixar filmre sorsolunk páros belépőket
Ettől aranyosabb animációs film idén már nem lesz a mozikban. Regisztráljon és játsszon velünk a páros jegyek egyikéért!

A Disney-Pixar legújabb animációs alkotása a Fel! című filmért Oscar-díjjal kitüntetett Pete Docter legújabb műve, amely egészen különleges helyszínen – az emberi agyban játszódik.

A tinédzserkor gyakran döcögős és akadályokkal teli. Nincs ez másként a fiatal lány, Riley esetében sem, akinek csendes, kertvárosi élete a feje tetejére áll, amikor édesapja a nyüzsgő San Franciscóban kap munkát. Mint mindannyiunkat, Riley-t is az érzelmei vezérlik – ők Derű, Bánat, Harag, Majré, Undor. Az érzelmek a Riley agyában található Központban laknak, mindennapi munkájuk során pedig azon dolgoznak, hogy a lányt átvezessék a mindennapok kihívásain. Ahogy Riley az érzelmeivel küzdve próbálja megszokni San Franciscót, a Központban kitör a káosz. Bár Derű, Riley elsőszámú és legfontosasbb érzelme megpróbálja a dolgok pozitív oldalát láttatni, összetűzésbe kerül a többi érzelemmel, akik másként vélekednek arról, hogyan kell viselkedni egy új városban, egy új otthonban és egy új iskolában.

Játékunk nyertesei:
Teszáry Nikolett – rockolee@…
Kádas Kata – adaskata@…
Fenyvesi Péter – peet-17@…
Karajz Balázs – balazs1889@…
Vass-Nógrádi Nóra – nvassno@…

emailben értesítünk a nyeremény átvételének módjáról!