Pirostojás expressz Andókútra és a Csanyiki Erdei Iskolához

Akt.:
Pirostojás expressz Andókútra és a Csanyiki Erdei Iskolához
Pirostojás expressz Andókútra és a Csanyiki Erdei Iskolához - © Fotó: jakadam.hu
Miskolc – A tavalyi nagy sikerű rendezvény után az ÉSZAKERDŐ Zrt. idén is elindítja Pirostojás Expressz különvonatát a Lillafüredi Állami Erdei Vasút Mahócai szárnyvonalára, illetve a Csanyiki Erdészeti Erdei Iskolához.

2015. április 3-án a különvonat az ébredő természet díszletei alatt Andókútra, illetve Mahócára viszi utasait. Andókúton Erdész Nyuszi meglepetése várja majd a kicsiket és nagyokat, míg a Mahócáig utazókat egyéni kikapcsolódásra invitálják.

Különvonatunk az ébredő természet díszletei alatt Andókútra, illetve Mahócára viszi utasait. Andókúton Erdész Nyuszi meglepetése várja majd a kicsiket és nagyokat, míg a Mahócáig utazókanak egyéni kikapcsolódást ajánlunk. Andókútról a résztvevők szintén különvonattal térhetnek majd vissza Csanyik-Erdei Iskola állomásra, ahol rövid séta után a Csanyiki Erdészeti Erdei Iskola területén folytatódik a program a húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódó foglalkozásokkal. A kirándulni, avagy andókúti kikapcsolódásra érkező utasaink egy délután induló vonattal térhetnek majd vissza Mahócáról Miskolcra.

– Vereb István, kommunikációs tanácsadó, ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. –