„Piramis évek” – Révész Sándor és Závodi János

Akt.:
„Piramis évek” – Révész Sándor és Závodi János
© Fotó: koncert.hu
Miskolc, Kazincbarcika – A Kolorfesztivál azon szerencsés néhány helyszín egyike, ahol újra együtt áll színpadra a legendás Piramis együttes egykori énekese és szólógitárosa, s néhány dal erejéig újra az eredeti hangon csendül fel az ének.

A Piramis a ’70-es évek második felének, a ’80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rockzenekara, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse volt.

A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de különleges zenei csemege lehet minden zenebarát számára. A múlt és a régi lázak megidézésén túl világszínvonalú mai zenét ígér a mindössze ötállomásos koncertsorozat, amire bőven elég garanciát jelent a formáció szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása.

Révész Sándor énekes és Závodi János szólógitáros hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a Piramis-dalok a koncerten a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg.

– ÉM –


Wahorn András – Aki mer, az nyer!

Miskolc – Nem vált egy dolog mesterévé, a mindenség ismertetője Ő.

4. Kolorfesztivál Kazincbarcikán

Miskolc, Kazincbarcika – Új köntöst és tartalmat kapnak a város közkedvelt helyei.

4. Kolorcity Fesztivál – Skorpió vendég: Tátrai Tibor

Miskolc, Kazincbarcika – A Metróval és a Locomotiv GT-vel aratott sikerei után Frenreisz Károly 1973-ban alapította meg saját együttesét, a Skorpiót.

Színezd újra, színezd újra a Kolorcity Fesztiválon

Kazincbarcika – Augusztus 1-jén startol az ország leghosszabb és legszínesebb fesztiválja Kazincbarcikán.