Pintér Attila lett a Mezőkövesd az új vezetőedzője

Akt.:
Pintér Attila lett a Mezőkövesd az új vezetőedzője
Pintér Attila lett a Mezőkövesd az új vezetőedzője - © Fotó: Bán Bence/mezokovesdzsory.hu
Mezőkövesd – A Mezőkövesd Zsóry FC vezetése megegyezett a korábbi bajnok és kupagyőztes, volt szövetségi kapitány Pintér Attilával.

Szerdán délután sajtótájékoztatón mutatta be a Mezőkövesd Zsóry FC elnöksége a felnőtt csapat új vezetőedzőjét, Pintér Attilát. A 49 éves szakember edzőként magyar bajnok és kupagyőztes is volt, valamint 2014-ben a felnőtt válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedett.

Tállai András elnök szavaival kezdődött a sajtótájékoztató. Először az új szakember kinevezésének okát fejtette ki, ebben a infrastruktúrára, a fejlesztésekre és a pénzügyi háttérre is kitért. Mindössze tizenegy nap alatt sikerült megegyeznie a klub vezetőségének Pintér Attilával.

– Nem szeretem a langyos vizet. Volt NB I-es ajánlatom is, de nem éreztem ott azt a célt, amit itt kértek tőlem. A szakmai stábban Ulbert Tibor kapusedzővel folytatom a munkát, de pályaedzőként Farkas József eddigi segítőm munkájára számítanék, aki még függ jelenlegi klubjától – mondta Pintér Attila a mezőkövesdiek hivatalos honlapjának.


Pintér Attila lett a Mezőkövesd vezetőedzője#mezokovesd

Szerző: Mezőkövesdi SE2015. december 30.