Sport

2015.08.17. 14:41

Megkezdte a felkészülést az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapata

Miskolc, 2015. augusztus 17., hétfő (MTI) – Megkezdte a felkészülést a bajnoki ezüstérmes Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapata az október elején induló NB I-re és az október végén startoló Európa Kupára.

Miskolc, 2015. augusztus 17., hétfő (MTI) – Megkezdte a felkészülést a bajnoki ezüstérmes Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapata az október elején induló NB I-re és az október végén startoló Európa Kupára.A másfél hete igazolt Tina Jovanovic kivételével minden játékos megérkezett, a szerb légiós várhatóan szeptember elején csatlakozik a társakhoz. Maikel Lopez vezetőedző a hétfői sajtótájékoztatón kifejtette, hogy az elmúlt években meghatározó erejű volt a bajnokságban a DVTK, ezt szeretnék folytatni minél több győzelemmel. Hozzátette, az EK-ban is szép eredményeket vár, hogy a "DVTK neve minél többet forogjon a nemzetközi porondon is". Szólt arról, véglegessé vált, hogy együttese az Európa Kupa G csoportjában az olasz Napoli és a cseh KP Brno mellett a holland Orange Blizzards csapatával küzd meg a továbbjutásért. A DVTK-ról azt mondta, a meghatározó játékosok maradtak, így az a munka, amelyet tavaly elkezdtek, folytatódhat. Egy-két embert kell hozzáadni a kerethez, "de itt már mindenki tudja a másikról, mit várhat" – magyarázta a spanyol szakember.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!