Pilz Olivér: „50 ezer ember nem viccel” – Videó!

Pilz Olivér: „50 ezer ember nem viccel”
Pilz Olivér: „50 ezer ember nem viccel”
Budapest, Miskolc – A negyven-ötvenezer fős tömeg nem viccel, így reagált Pilz Olivér, a miskolci Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsának elnöke a miniszterelnök szavaira.

Orbán Viktor szerdán azzal reagált a március 15-én bejelentett sztrájkra, hogy azt tréfának vélte. Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön azt mondta, a munkabeszüntetést hirdető Pukli István a Köznevelési Kerekasztalnál tárgyalhat. Ha pedig személyesen vele akar beszélni, lakossági fórumán várja az igazgatót.

Forrás: rtl.hu.


Oktatási demonstráció – Lázár: 266 milliárdos pedagógusbér-emelés után nem nekünk kell bocsánatot kérni

Budapest – A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az elmúlt évek összesen 266 milliárd forintos pedagógusbér-emelése után nem a kormánynak kell bocsánatot kérnie.

Oktatási demonstráció – Nol.hu: Orbán Viktor nem kér bocsánatot

Budapest – Orbán Viktor miniszterelnök nem tesz eleget a keddi oktatási demonstráción elhangzott felszólításnak és nem kér bocsánatot – írta szerdán a nol.hu.

Oktatási demonstráció – Az óvatoskodás kiránthatja Pukli lába alól a talajt

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Egyelőre óvatosak a szakszervezeti vezetők Pukli István egyórás sztrájkötletével. A többség úgy gondolja, nem szabad kitenni a munkavállalókat annak, hogy esetleg kirúgják őket, mások még egyeztetnének a jogászaikkal, hogy mi lenne a szerencsés megoldás. Bár vannak olyanok, akik szerint, ha sokan vannak, nem kell attól félni, hogy kirúghatják őket. A jelenlegi sztrájktörvény mellett azonban kevés esély van rá, hogy egészségügyi és oktatási dolgozók tömegesen álljanak az utcán március 30-án.

Oktatási demonstráció – Pukli: pedagógussztrájk lehet március végén

Budapest – Bocsánatkérésre szólította fel a kormányfőt és az államfőt, és érdemben tárgyalóképes kormányzati delegáció felállítását követelte a keddi oktatási demonstráción Pukli István iskolaigazgató, aki ezek elmaradása esetére egyórás országos pedagógussztrájkot helyezett kilátásba a Kossuth téren elmondott beszédében.
hirdetés
hirdet�s