Pillanatképek okostelefonnal – Ádám János fotókiállítása Sárospatakon

Akt.:
Pillanatképek okostelefonnal – Ádám János fotókiállítása Sárospatakon
Sárospatak – IDŐ-részletek címmel nyílt meg lapunk fotóriporterének, Ádám Jánosnak a kiállítása szerdán Sárospatakon, az Eszterházy Károly Egyetem Comenius Campusán.

Dr. Kelemen Judit, az Eszterházy Károly Egyetem Comenius Campusa mb. oktatási és kutatási főigazgatója köszöntötte a megjelenteket, majd Lenkey-Tóth Péter festőművész, a kiállítás kurátora méltatta Ádám János munkáit.

Összesen 43 fotó látható a kiállításon, amelynek érdekessége, hogy valamennyi felvétel okostelefonnal készült. Az sem meglepő, hogy miután kollégánk nagy természetbarát, ezért Ádám János mostani tárlatának anyaga kizárólag olyan felvételekből áll, amelyek kirándulások közben készültek.

20170510_131016_resized

Ádám János elmondta, szeret elmélyedni a részletekben. Személyes kedvencei a falevelekről készült képek, amelyek akkor készültek, amikor tél végén a jég fogságából kiolvadó leveleket fényképezett, de azokat a felvételeit is nagyon szereti, ahol a patakban lévő köveken átgördülő vízen látszik a fény játéka.

Aki szereti a lírai hangulatú fotókat, feltétlenül látogasson el a kiállításra, amely a sárospataki helyszínen egészen augusztus 15-ig megtekinthető.

ÉM-BG
hirdetés
hirdet�s