Pihenni, nem bulizni

Nem lesz megyei rangadó az NB III-ban, vagyis hét csapatunk más-más helyszínen lép fel vasárnap.

Az azonos pontszámmal álló Létavértes és a Volán-Sényő rangadót vív egymással (a meccs napja megváltozott, szombat helyett vasárnap rendezik a derbit), és nehezedik az idegenben fellépő Tuzsér és Rakamaz feladata is. Csapatink közül egyes egyedül a sereghajtó Szakoly játszik otthonában.

9. forduló: meccsek, nyilatkozatok

Szakoly (16.)–Berettyóújfalu (8.)

Csoma Dezső, szakolyi szakmai tanácsadó: – A tuzséri mérkőzés csapatom számára a mélypont volt. Sok fiatal játékosom nem tudja megérteni, hogy nem elég egész héten becsületesen dolgozni, a hétvégén pihenni és nem bulizni kell… Meglehet, a heti fejmosás pozitívan fogja befolyásolni az érintettek teljesítményét, mindenesetre a szurkolótábor, a vezetőség és a falu többet érdemelne.

Létavértes (2.)–Volán-Sényő (3.)

Rubóczki Tibor, sényői játékos-edző: – Most következnek a keményebb mérkőzéseink, elsőként a velünk azonos pontszámmal és fiatalokból álló Létavértes otthonában kell fellépnünk. Rangadót játszunk, lendületben lévő csapatomnak nincs félnivalója a mérkőzéstől, ugyanakkor az egy ponttal elégedettek leszünk.

Mád (10.)–Ibrány (4.)

Németh Károly, ibrányi edző: – Ellenfelünk több olyan játékossal rendelkezik, akikre külön oda kell figyelnünk, ha folytatni szeretnénk a jó sorozatunkat. A sérült Imre és Ignácz János nélkül kell nekivágnunk a vasárnapi mérkőzésnek.

Szirmabesenyő (14.)–Mátészalka (15.)

Tóth Zoltán, mátészalkai edző: – Minden tiszteletem azoké a nézőké, akik végigülték a múlt heti második félidőnket, csak őket sajnálom, a játékosokat nem. A Szirmabesenyőt verhető ellenfélnek tartom, kit verjünk meg, ha őt sem, a baj ezzel csupán az, hogy a riválisunk is így gondolkodik velünk kapcsolatban. A hetekre kidőlő Vacsilja nélkül, szűkös kerettel vágunk neki az összecsapásnak.

Balmazújváros (12.)–Balkány (6.)

Mirgai László, balkányi edző: – A Balmazújváros mátészalkai nagy különbségű győzelme azért jelent valamit, oda kell figyelnünk, egy percre sem szabad kiengednünk és ha meg tudjuk ismételni a Létavértes elleni játékunkat, akkor pontosan térhetünk haza.

Nyíradony (7.)–Tuzsér Erdért SE (5.)

Révész Attila, tuzséri edző: – A szezon második felében jönnek a rázósabb mérkőzések, ez a mostani is ezek közé tartozik. Jó csapatnak tartom a Nyíradonyt, még akkor is, ha az utóbbi időben kicsit szeszélyesen teljesít. Mezővel kiegészülve bízunk a sikeres szereplésben.

Hajdúnánás (9.)–Rakamaz (1.)

Brekk János, rakamazi edző: – A Nánás otthon veszélyes, jól szervezett csapat, mi meg a szokásos problémáink mellett azzal is szembe kell nézzünk, hogy Leskó és Koskovits három sárga lap miatt nem játszhat. Úgy tudjuk, ellenfelünknél edzőváltás történt, ezzel együtt vasárnap győzni szeretnénk.

– Bodnár Tibor  –Sporthírek