Picit módosítottak az integrált programon

Picit módosítottak az integrált programon
Picit módosítottak az integrált programon - © Fotó: baz.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés rendkívüli ülést tartott hétfőn délután, amely keretében kisebb módosítást hajtottak végre a megyei integrált területi programon (ITP).

Török Dezső, a közgyűlés elnöke nyitotta meg az ülést. A határozatképesség megállapítását követően a képviselők elfogadták a napirendet. Dr. Kovács János megyei főjegyző ismertette az ITP módosítással kapcsolatos előterjesztést, amelyek egy része szerkesztési hiba miatt korábban kimaradt a szövegből, illetve részben a forrásallokáció módosítására tett javaslatot. A testület két ellenzéki felszólalást és válaszokat követően a módosítási javaslatot elfogadta.

A migráció is téma volt

Az egyebek keretében Hocza Tamás (Jobbik) az országot foglalkoztató migráns probléma esetleges helyi vetületeiről érdeklődött. A közgyűlés elnöke elmondta, hogy a migránsokkal kapcsolatban nem kapott hivatalos megkeresést. Gyerekek elhelyezésével kapcsolatban is érdeklődött. A képviselő jelezte, hogy egy korábban feltett kérdésére választ vár. Dr. Kovács János ígéretet tett, hogy meg fogja kapni.

ÉM-SZB0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s