Riasztóközpont szettek a Defloc kínálatában

2019.05.17. 14:36

Riasztóközpont szettek a Defloc kínálatában

A mai világban egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora mértékben vagyunk képesek hatékony védelmet kiépíteni az értékeink védelmére. Legyen szó akár az otthonunkról, a munkahelyünkről, egy irodai környezetről vagy egy hétvégi nyaralóról, sajnos be kell látni, hogy a betörők elleni, lehetőség szerint minél erősebb biztonsági struktúrát egyszerűen muszáj megoldani.

Pontosan erre a célra fejlesztik ki a riasztóközpont szetteket, amikkel eredményesen tarthatók távol az illetéktelen behatolók. Természetesen joggal adódhat a kérdés, hogy ezek a szerkezetek egész pontosan milyen technikai paraméterekkel rendelkeznek, mennyire nehéz a kezelésük, és melyiket érdemes közülük választani.

Ebben a rövid bejegyzésben most összeszedtünk néhány olyan rész, vagy komplett riasztóközpont szettet, amikkel bárki megvédheti az értékeit. Legyen szó akár otthoni vagy éppenséggel ipari védelemről, a Defloc kínálatában kivétel nélkül mindenki megtalálja a számára ideális, kedvező árú betörésjelző rendszert, amik egyébként elérhetőek vezetékes, illetve vezeték nélküli kivitelben is.

A DSC Alexor csomag

A DSC Alexor csomag tartalmaz egy darab vezeték nélküli Alexor központot, kettő darab WS4904 vezeték nélküli mozgásérzékelőt, egy darab WS4945 vezeték nélküli nyitásérzékelőt, egy darab Wt4989 IKON kulcsot, 1 darab WT5500 vezeték nélküli kezelőt, egy Max 32 zónás központot, illetve egy beépített 85 dB-es szirénát is.

A mozgásérzékelője 433 Mhz-en működik, automatikus adás lekapcsolási funkcióval van ellátva az elem takarékos üzemmód érdekében, cserélhető a lencséje, a tápja pedig egy hosszú élettartamú lítium elem.

A DSC PC1404 központ

A DSC PC1404 központ része a 4+4 zónás központ zónaduplázással, ami PC1404RKZ billentyűzettel, fémdobozzal és egy partícióval jár. 32 felhasználói kód áll rendelkezésre, emellett segíti a működést a digitális kommunikátor, a PC-LINK csatlakozó és a 2 PGM kimenet is.

A hozzá kapcsolódó LED-es billentyűzet nagyméretű gombokkal felszerelt a riasztóközpont szett zavarmentes használatának érdekében. Az FAP gombok egyszerűen integráltak a szám billentyűzetbe, illetve tartozékként szolgál még 4 programozható funkciógomb, a LED háttérvilágítás éjszakai fény funkcióval és a könnyen érthető ikonok szimbólumként.

Az egyszerű telepítést elősegíti a vezeték bekötési csatorna, a billentyűzet kialakítása pedig karcsú és modern.

ELMES CB32, 32 zónás vezeték nélküli központ LCD kezelővel

Az ELMES 32 zónás vezeték nélküli központ a könnyed beállítás érdekében LCD kezelővel rendelkezik. Egész pontosan kettő darab vezetékes zóna illeszthető hozzá. A vezérlése megoldható SMS-ben is, ezen felül használható rajta az éjszakai bekapcsolási mód is.

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!