haon-sportoldal

2011.07.25. 13:32

DVSC-TEVA: Még tesztelik a finn támadót

Hakola Juha gólt lőtt a Szolnok ellen, a héten bizonyíthat a Loki szakmai stábjának.

Hakola Juha gólt lőtt a Szolnok ellen, a héten bizonyíthat a Loki szakmai stábjának.

A hét végén látott napvilágot az a montenegrói sajtóértesülés, mely szerint Boris Bulajic, a hatszoros U21-es válogatott középpályás a DVSC-TEVA együttesében folytathatja pályafutását. Állítólag a Sutjeska Niksic labdarúgóját több magyar csapat is szeretné szerződtetni.

Nos, a huszonhárom esztendős fedezet valóban járt próbajátékon Debrecenben, a második csapatnál, de nem győzte meg a szakembereket arról, hogy szerződtetniük kellene.

Góllal nyitott Hakola Juha

Ellenben továbbra is a Hajdúságban tartózkodik egy 23 éves finn labdarúgó, Hakola Juha, aki középpályásként és támadóként is bevethető. A játékos tizenegyszeres U21-es válogatott és egy alkalommal, Portugália ellen a felnőtt nemzeti csapatban is szóhoz jutott. Hakola Juha legutóbb a holland első osztályban szereplő Willem II-ben rúgta a bőrt, 17 meccsen három gólt szerzett. Ezt megelőzően az észt bajnokságban a Flora Tallinn játékosa volt, de megfordult a holland Heracles Almelo gárdájában is.

Hakolának jól sikerült a "bemutatkozása" a DVSC-TEVA-ban, hiszen a szombati, Szolnok elleni edzőmeccsen, melyet 2-1-re a Loki nyert meg, ő nyitotta a gólok sorát. A labdarúgó azon túl, hogy már a kilencedik percben beköszönt a szolnoki kapusnak, lendületesen és gyorsan futballozott, azaz nem lenne meglepő, ha a debrecenieknél folytatná a pályafutását. Mindenesetre Hakolát a héten tovább teszteli a szakmai stáb és aztán dől el, hogy a DVSC-be szerződik-e.

Jön a Fradi

A bajnokságot kiválóan, két győzelemmel kezdő Lokira a hét végén komoly erőpróba vár, ugyanis a nagy rivális Ferencváros érkezik a Nagyerdőre, a meccsre vasárnap 18 órától kerül sor. Azok, akik nem kapnak helyet a Fradi elleni keretben, szombaton négy órától edzőmérkőzésen lének pályára. A zárt kapus felkészülési találkozót a Vágóhíd utca stadionban rendezik meg, az ellenfél a másodosztályú román CFR Craiova lesz.

HBN-TN


A DVSC-TEVA ellentétben a Vasas elleni „könnyed” siker után a Zalaegerszeg ellen megmutatta, ha kell az utolsó percig képes küzdeni a győzelemért. Szavazzon, Ön szerint ki volt a DVSC-TEVA legjobbja?

Debrecen - Vérbeli rangadónak ad otthont a cívisváros az OTP Bank Ligában a hét végén. A DVSC-TEVA labdarúgócsapata július 31-én, vasárnap, délután 6 órától a Ferencvárost fogadja az Oláh Gábor utcai stadionban.

Zalaegerszeg, Debrecen - A második félidőben nyújtott jobb teljesítményének köszönhetően nyert a DVSC-TEVA Zalaegerszegen.

"Nehéz mérkőzésre készültünk, és így indult a meccs" - kezdte nyilatkozatát Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője a zalaegerszegi győzelem után.

A labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának nyitómérkőzésén a DVSC-TEVA csapata a Zalaegerszeg otthonába látogatott pénteken. A találkozóról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on 18 órától!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!