Bölcsihelyzet

2019.09.01. 16:30

Új bölcsődét avattak Nyékládházán

A vadonatúj létesítményt szombaton adták át.

Tajthy Ákos

Műsort is adtak a gyerekek

Fotó: Bujdos Tibor

Vízidodzsem, ugrálóvár és változatos gyermekprogramok várták a legkisebbeket szombat délelőtt a Dargay Attila Gyermekvarázs Bölcsőde előtt. Az intézmény ünnepélyes avatóján Surmann Antal, Nyékládháza polgármestere úgy fogalmazott, a bölcsőde létrejöttével egy húszéves álom vált valóra.

– Ennek az épületnek lelke van, annak az összefogásnak köszönhetően, ami az építkezés körül kialakult a településen – mondta a városvezető, aki köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette a bölcsőde megvalósulását.

Tállai András, a térség országgyűlési képviselője kijelentette Nyékládháza egy olyan új értéket hozott létre, ami a jövőnkről, vagyis a gyermekekről szól.

– Jó látni, hogy a település évek óta dinamikusan fejlődik. Képviselőként ezt a munkát a jövőben is segíteni fogom – tette hozzá Tállai András.

Az ünnepélyes szalagátvágást követően a történelmi egyházak képviselői áldották meg az épületet, majd a résztvevők bejárták az új bölcsődét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában