Pezsgővel koccintottak a közös munkára (is)

Akt.:
Pezsgővel koccintottak
Pezsgővel koccintottak - © Fotó: Kozma István
Miskolc – Évek óta hagyomány, hogy pezsgős koccintásra invitálja év elején a vállalkozókat és a vállalkozásokkal kapcsolatban álló hivatalokat a megyei kereskedelmi és iparkamara.

Nem volt ez másként idén sem, azaz mégis, ugyanis a BOKIK újévi köszöntőjét ez alkalommal a megyei kormányhivatallal közösen tartotta, ezzel is demonstrálva a jó partnerséget. Mint Bihall Tamás, a BOKIK elnöke fogalmazott, az elmúlt években egyre szorosabbá vált az együttműködés, és a cél továbbra is az, hogy az összefogás révén tovább erősödjön a megye gazdasága. A következő évek nagy lehetőséget tartogatnak megyénk számára, de ez csakis közös erővel valósítható meg.

Demeter Ervin kormánymegbízott jelezte, hogy 2015 igen sűrű év volt az immár 5 éves kormányhivatal életében. A korábbi 27 szervezeti egységből 17 lett, ugyanakkor a külső és belső integráció mellett bővült a hivatalok feladatköre és megerősödtek a járási székhelyek.

A cél az volt, hogy amit lehet, helyben lehessen intézni, és ezt immár 18 kormányablakban tehetik meg az ügyfelek. Hozzátette: idén sok területen egyszerűsödnek és rövidülnek az eljárások, ami garantálja, hogy az idei év is „pörgős” lesz, de – mint fogalmazott – szeretik, ha mozgalmas az élet.

– ÉM –

KoccintásFotó: Kozma István
hirdetés
hirdet�s