Percek, események, jegyzőkönyv

Percek, események, jegyzőkönyv
Egy pontot sikerült a Ferencváros otthonában szereznie a csapatnak.  FTC - DVTK 05-06

14. perc: A jobb oldalról Csepregi kígyózott befelé, majd a felfutó Borbély elé passzolt, aki 18 méterről, a jobbösszekötő helyéről laposan a bal kapufa mellé lőtt.

17. perc: Bognár Zs. lopakodott előre a jobb szélen, majd középre adott, de Rósa D. 15 méterről a kapu mellé perdített.

25. perc: Lipcsei átadásával Rósa D. ugrott ki, akinek 17 méterről leadott, bal alsó sarokra tartó bombáját Kövesfalvi vetődve védte.

27. perc: Ezúttal Csepregi adott jó passzt Rósa D.-nek, aki Kövesfalvi mellett is elhúzta a labdát, de az alapvonal közeléből hiába gurított a gólvonal felé, a visszafutó Katona szögletre mentett.

42. perc: Szabadrúgáshoz jutott a DVTK. A labda mögé Binder állt, aki a jobb oldalról éles szögből egyből kapura bombázott, de Szűcs L. ujjheggyel menteni tudott.

47. perc: Formás diósgyőri akció bontakozott ki, melynek végén Horváth F. tálalt a baloldalon felfutó Binder elé, de a középpályás 14 méterről nem tudott a kapu irányába lőni.

60. perc: Jovánczai labdájával Rósa D. fordult le védőjéről, majd 14 méterről bombázott kapura, de Kövesfalvi hárított.

68. perc: Balog Z. jobb oldali szöglete után a vendégek röviden mentettek, a labda a balösszekötő helyén álló Jovánczai elé került a labda, aki 16 méterről lőtt a kapuba, 1-0.

71. perc: Tisza balról lőtt a kapu felé, ahol Vámosi fejéről került a léc fölé a labda.

79. perc: Fitos a jobbösszekötő helyéről szúrta kapura a labdát, de a rövid alsó sarokra tartó lövést Kövesfalvi elcsípte.

83. perc: Sipeki lőtte előre a labdát Horváth F.-nek, aki remekül ugratta ki a jobb oldalon Tiszát, aki néhány méteres labdavezetés után a kifutó Szűcs L. mellett a kapu jobb oldalába bombázott, 1-1.

86. perc: Jovánczai kiválóan adott középre, de a berobbanó Rósa D. lábáról a kapu fölé perdült a labda.

90. perc: A hosszan előre vágott labdára az FTC 16-osán belül Tisza és Laczkó rajtolt, utóbbi nemes egyszerűséggel a csatár hátára ugrott, de Solymosi játékvezető nem adott 11-est.

92. perc: A hazaiak röviden szabadítottak fel, a labda Sipeki elé került, aki 18 méterről a jobb alsó sarokra lőtt, de Szűcs L. védett.

 

Jegyzőkönyv

Borsodi Liga, 9. forduló:

Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)

Budapest, Üllői út, 2000 néző. V.: Solymosi (Takács G., Albert).
Ferencvárosi TC: Szűcs L. (6) – Bognár Zs. (5), Balog Z. (6), Botis (6), Laczkó (5) – Fitos (4), Lipcsei (6), Tímár (4), Borbély (4) – Csepregi (5), Rósa D. (6). Vezetőedző: László Csaba.
Diósgyőri VTK: Kövesfalvi (6) – Farkas V. (5), Katona (6), Gáspár (6), Farkas N. (6) – Vitelki (5), Sipeki (5), Binder (5) – Tisza (5), Horváth F. (4), Siminic (4). Vezetőedző: Pajkos János.

Csere: Csepregi helyett Jovánczai (6) a 46., Siminic helyett Vámosi (-) a 70., Borbély helyett Szálkai () a 78., Binder helyett Mogyorósi (-) a 92. percben.
Sárga lap: Balogh Z. a 29., Farkas N. a 62., Katona a 77. percben.
Gólszerző: Jovánczai (1-0) a 68., Tisza (1-1) a 83. percben.

Mestermérleg
László Csaba: – Úgy tűnik, hogy csak döntetleneket tudunk játszani… Ezúttal is, mint már oly sokszor, előnyhöz jutottunk, de kiengedtük kezünkből agyőzelmet. Ez a döntetlen felér egy vereséggel…Pajkos János: – Az első játékrészben kiegyenlített volt a játék, a második félidőben az FTC-nek volt egy-két helyzetecskéje. A végén úgy láttam, hogy egy tizenegyestől fosztott meg bennünket a játékvezető. De nem akarom erre kihegyezni a nyilatkozatot, mert a döntetlent igazságos eredménynek tartom.