Pénzjutalmat kaptak a győri EYOF-érmesek

A sportolók és a szakemberek
A sportolók és a szakemberek - © Fotó: Kozma István
Győr – A Miskolc Városi Sport­iskola sikeres versenyzőit és szak­vezetőit csütörtökön délután köszöntötték­­­.

A múlt héten Győrött rendezték az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált. Az EYOF-on az MVSI hat sportolója állt rajthoz. A kisalföldi városban remekeltek és mestereik teljes „harci díszben” jelentek meg a Kemény Dénes sportuszodában rendezett sajtótájékoztatón, ahol felidézték legemlékezetesebb pillanataikat és élményeiket. Szereplésüket Illyés Miklós, a Sportiskola ügyvezetője idézte fel, s látszott rajta, hogy a mérleget büszkeséggel vonta meg.

Nemzetközi szint

– Intézményünk hat sportolóval képviseltette magát és tagjaink öt érmet, továbbá értékes helyezéseket szereztek – röviden így értékelt Illyés Miklós, az MVSI ügyvezetője. – Ezek az eredmények már nem a magyar bajnokságokról, hanem az adott műfajok nemzetközi szintjeiről szólnak. Napjainkban a puszta indulás is nagy eredmény, a többi pedig a ráadás, nekünk pedig most bőven jutott ebből.

Az ügyvezető a szép szavakon túl egy kis meglepetéssel kedveskedett az érmeseknek és az edzőknek, így jutalomban részesült Feczkó Csanád arany-, Vécsei Réka háromszoros ezüst- és Faragó Petra bronzérmes sportoló, továbbá elismerésben részesültek az edzők is.

Akik jelen voltak

Illyés Miklós, az MVSI ügyvezetője, Kálmán Tibor cselgáncs-, Sajgó László úszó- és Tigyi József atlétikaedző, valamint Bacsa Fanni atléta, Feczkó Csanád cselgáncsozó, Faragó Petra cselgáncsozó, Iván Zsombor atléta, Pintér Erik atléta és Vécsei Réka úszó.

– ÉM-KT-További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek