Péntektől Nyíregyházi kiadás

Régi adósságunk egy kimondottan Nyíregyházával foglalkozó oldal megjelentetése. Annak idején a vidéki kiadások részben azért születtek meg, hogy ellensúlyozzák a lap akkori Nyíregyháza-központúságát.

Az élet újabb fordulata, hogy ismételten megszületett az igény arra, hogy a megyeszékhelynek külön oldala legyen.

A készítők szándéka, hogy az olvasók nap mint nap egy informatív, merész, szókimondó oldalt vehessenek a kezükbe, melynek alakításában ők maguk is részt vehetnek. Ez az oldal nem működhet jól és hitelesen Önök, a 120 ezer nyíregyházi nélkül, ezért folyamatosan számítunk az olvasók véleményére.

Ugyanakkor feltételezzük, hogy mi, az itt élők, mindannyian szeretjük ezt a várost, tehát minden általunk megfogalmazott kritikát a jobbítás szándéka vezérel majd, és természetesen közösen tudunk örülni annak is, ha valami jól működik Nyíregyházán.

Az oldallal párhuzamosan V@rosvita címmel útjára indítjuk azt a zárt internetes fórumot, amelyben általunk felkért markáns véleményalkotók gondolkodnak, vitatkoznak Nyíregyháza közéletéről. Úgy gondoljuk, témájuk lesz bőven. A lapban időről időre közreadjuk a legjobb hozzászólásokat, a legérdekesebb vitákat.

– Zajácz D. Zoltán –