Sport

2015.02.17. 16:51

Jegesmedve rájátszás: nyereményözön és élménycunami

Miskolc - Az idén is szeretnénk megadni a módját a rájátszásnak, ezért a hazai mérkőzéseinken rengeteg játék, nyeremény és egyedi élmény várja majd a szurkolóinkat.

Miskolc - Az idén is szeretnénk megadni a módját a rájátszásnak, ezért a hazai mérkőzéseinken rengeteg játék, nyeremény és egyedi élmény várja majd a szurkolóinkat.Kedden este a Miskolci Jegesmedvék számára is elindul a MOL Liga rájátszása. Az elődöntőben a Brassó csapatát fogadják a Macik, kedden 18.30, szerdán pedig 18 órától a népkerti jégcsarnokban.

A pénztár két órával a kezdés előtt, azaz már fél 5-től nyitva lesz, a beengedés pedig fél 6-kor kezdődik. Arra kérjük szurkolóinkat, hogy minél hamarabb jöjjenek ki a jégcsarnokba, mert így elkerülhető a hosszú sorbanállás. A mérkőzés második harmadától, illetve a meccs után már megvásárolhatók a jegyek a szerdai találkozóra is.

Ahogy azt a sárga-fekete szurkolók már megszokhatták, rengeteg kísérő esemény, játék kíséri majd a mérkőzéseket, remélhetőleg minden drukker sok élménnyel és nyereménnyel távozik majd. Akik tehát kijönnek szurkolni a Jegesmedvéknek, azokra a következő programok várnak.

Szavazz a legjobbra!

Február 17-25. között a szurkolók szavazhatnak a legjobb magyar és idegenlégiós játékosra a Szinvapark Facebook oldalán. A két győztes játékos 50-50 ezer forintos utalványt kap a bevásárlóközpont ajándékaként, amelyet a Szinvapark bármelyik üzletében levásárolhatnak.

Lődd be egy tévéért!

Különleges Szinvapark-játékra invitáljuk szurkolóinkat. A mérkőzések első szünetében kapura lehet majd lőni, ám azon mindössze egy bő korongnyi üres rés lesz, abba kell majd betalálni. A valóban nehéz feladattal 10 felnőtt próbálkozhat majd, és érdemes lesz játszani, mivel a főnyeremény a Szinvapark jóvoltából egy nagyképernyős LED-tévé! Senki nem tudhatja ebben a pillanatban, hogy mikor talál be valaki, ezért lesz egy második díj is (ha gyorsan elvinnék a tévét), egy mikrohullámú sütő, amelyet lelkes szurkolónk, dr. Szeleczki Zsuzsanna ajánlott fel. Arra is felkészültünk, ha esetleg senki sem tud gólt lőni: a hoszteszeknél lehet majd kérni azt a Szinvaparkos szórólapot, amelynek kitöltői között sorsoljuk ki a tévét és mikrohullámú sütőt az utolsó meccs után.

Játékok a gyerekeknek

A mérkőzések második szünetében a gyerekek játszhatnak a jégen. Nekik is érdemes lesz jelentkezni, hiszen a legügyesebbek különböző ajándékokkal térhetnek haza.

Egy százasból egy százas mobil!

Bárki nyerhet egy százezer forintos, Samsung Galaxy S4-es mobiltelefont az Inter GSM (Miskolc, Széchenyi u. 30) felajánlásában, csupán egy százasért és egy jó tippért! A játék lényege: a mérkőzéseken meg kell tippelni, hogy melyik harmad, melyik percében esik az első miskolci gól. Mivel egy nagy értékű nyereményről van szó, a tippszelvényeket 100 forintért lehet megvenni az aulában a hoszteszektől, a bevételt az Jegesmedve-utánpótlás kapja. Az összes jó tipp közül az utolsó mérkőzésen sorsoljuk ki a nyertest.

Ride the Rolba

Pattanj te is a Rolba nyergébe! Ha szeretnél felülni a Rolba vendégülésébe a meccs szüneteiben, akkor dobd be a jelentkezési lapodat legkésőbb a meccs kezdése előtt 10 perccel, az aulában lévő dobozba. A jelentkezők közül sorsoljuk ki a két szerencsést, aki aznap a két szünetben felülhet a Rolbára. A Rolba „lovaglásra”csak 10 évesnél idősebbek jelentkezhetnek!

Indul a BeeraCam

Az elmúlt hetekben a mérkőzéseken már elindult a KissCam „szolgáltatásunk”, ami most kiegészül a BeerCam-mel. Érdemes lesz nézni a kivetítőt!

Bérletmegújítás a jövő szezonra

A rájátszás ideje alatt bérletes szurkolóinknak módja lesz arra, hogy lefoglalják helyüket a következő szezonra. A hazai mérkőzések harmadik harmadában, illetve a heti közönségkorcsolya utolsó pénztári órájában lehet a jégcsarnok pénztárában jelezni ezt az igényt, amelyhez 5000 forint foglalót is kérnek majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!