Pedagógus szakmai nap a Pollackban Kazincbarcikán

Pedagógus szakmai nap a Pollackban Kazincbarcikán
Pedagógus szakmai nap a Pollackban Kazincbarcikán - © Fotó: Zele Tímea
Kazincbarcika – Szakmai napot tartanak hétfőn a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola pedagógusai számára. Az egész napos eseményen nemcsak az intézmény munkatársai, hanem a kazincbarcikai és edelényi tankerület intézményvezetői, pedagógusai is részt vesznek.

Mint Fürjes-Gáborné Csépányi Ágnes igazgató köszöntőjében elmondta: bízik benne, hogy ez a szakmailag nagyon fontos és értékes esemény a jövőben egyre szélesebb, színesebb tartalmával konferenciává növi ki magát.

Szitka Péter polgármester arról beszélt a pedagógusoknak, hogy a város költségvetése megszületett, mely kellő hátteret ad az általános iskolai rendszer biztonságos és nyugodt működtetéséhez. Szólt arról a jó együttműködésről is, mely a tankerület és az önkormányzat között van.

A szakmai nap délelőtti részében plenáris ülés keretében többek között az intézményvezető munkájának szülők általi értékelését publikálták, illetve az intézményi alapdokumentumok módosításáról döntöttek.

Délután tíz szekcióban folyik tovább a szakmai munka; a művészetektől kezdve a számítástechnikai újításokon át az osztályfőnökök közösségépítő feladatáig számos érdekes és izgalmas témát boncolgatnak az előadók, s a résztvevő pedagógusok.

– Göndör Judit, önkormányzati szóvivő, kommunikációs tanácsadó, Kazincbarcika –