Paul McCartney Károly herceg exbarátnőjénél talált vigaszt

Károly herceg egykori barátnőjénél nyalogatja sebeit az éppen válófélben lévő Paul McCartney. A 64 éve ex-Beatle-t az 52 éves dúsgazdag Sabrina Guinness társaságában látták a napokban – írja a pénteki angol bulvársajtó.

A Daily Mirror-nak nyilatkozó McCartney közölte, azt tapasztalja, hogy mindenki azt szeretné, ha új barátnője lenne. “Ez hízelgő rám nézve” – mondta, hozzátéve, hogy Sabrinával élvezik az együttlétet, sok közös témájuk van, el tudnak beszélgetni a környezettől kezdve egészen Al Gore egykori amerikai elnökjelöltig mindenről. McCartney szóvivője sietve hozzátette, a két híresség nem jár egymással.

Bulvárriporterek szerda éjszaka “leplezték” le McCartney-t, amint Sabrinával találkozott a nő londoni lakásánál, ahol egymást átölelve üdvözölték egymást.

Guinness 30 évvel ezelőtt rövid ideig Károly herceg barátnője volt. Ma is jóban vannak, Sabrina véndégként részt vett Károly herceg és Camilla két évvel ezelőtti esküvőjén. A Sun értesülései szerint az évek során Sabrina főleg rockzenészekkel járt hosszabb-rövidebb ideig: barátnője volt többek között Mick Jaggernek, Rod Stewartnak és Bryan Ferry-nek is.

McCartney válópere csaknem egy éve tart. Felesége, a 39 éves Heather Mills a napokban jelentette ki, hogy még mindig szereti férjét – a bontóper elsősorban közös, 3 éves kislányukért folyik, nem mellékesen pedig a fotómodell feleségnek fizetendő fontmilliókról. A beszámolók szerint a tárgyalások eddig békésen zajlottak.