Patrick Swayze csodagyereknek tartja magát

Mintha visszanyerte volna régi énjét: egészségesnek és boldognak tűnik Patrick Swayze – írta a People című amerikai magazin, emlékeztetve, hogy az amerikai színész hasnyálmirigy-rákja miatt hónapok óta orvosi kezelés alatt áll.

“Csodagyerek vagyok… de nem tudom, miért” – mondta a Dirty Dancing című film sztárja a napokban a Los Angeles-i repülőtéren összegyűlt rajongóinak, mielőtt Chicagóba repült volna. Az 55 éves színész egy szerep miatt utazik az illinois-i városba: Swayze az A&E televíziós társaság The Beast (Szörny) című tévésorozatának 13 részében alakít majd egy veterán FBI-ügynököt.

A színész márciusban jelentette be, hogy hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála. Az orvosok akkor kevés esélyt adtak a túlélésére. Azóta azonban kiderült: a sztár szervezete jól reagál a kemoterápiás kezelésre. A kúra idején az örök optimistának ismert Swayze már eddig is folytatta korábbi életét: a filmszerep mellett utazgat a feleségével, és nemrégiben a Los Angeles Lakers egyik kosárlabdameccsén látták feltűnni.