Patakba zuhant egy Opel Balkánynál

Patakba zuhant egy Opel Balkánynál
Patakba zuhant egy Opel Balkánynál
Balkány – Patakba zuhant egy személygépkocsi hétfő este Balkány közelében, a sofőr súlyosan megsérült.

Különleges feladathoz riasztották a balkányi és a szakolyi tűzoltókat hétfő este. Balkányból tartott Biri irányába egy Opel Astra. Az autó a két település közti út alatt folyó patak hídjának szalagkorlátjának ütközött, majd irányából kitérve a patakba zuhant. A tűzoltók a súlyosan sérült járművezetőt gerincágyon emelték ki a hátsó ablakon át. A sérültet a mentők kórházba vitték, a rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázása érdekében.

Az autóvezetője a súlyos sérülés ellenére talán szerencsésnek mondhatja magát, mert a patakba zuhant autó talpra esett, így a sérültet nem lepte el a víz. Az autót a tűzoltók egy daru segítségével emelték a partra.

– Pusztai Sándor –


Kapcsolódó cikkek:

Kisiklott egy vonat Záhony és Mándok között

szon | 2010.11.15 18:40
Záhony, Mándok – A Záhony-Vásárosnamény-Mátészalka vasútvonalon 13 óra 10 perckor Záhony és Mándok között a Mátészalkára közlekedő személyvonat, eddig tisztázatlan körülmények miatt egy tengellyel kisiklott.

Kerékpáron menekült a cserbenhagyó Kállósemjénnél

szon | 2010.11.15 18:34
Kállósemjén – Teljes útzár mellett indított vizsgálatot a rendőrség egy hármas karambol nyomán hétfőn, Kállósemjén közelében.

Fékhiba rossz helyen, rossz időben Nyíregyházán

szon | 2010.11.15 18:27
Nyíregyháza – Az összes mozdítható tűzoltó bekapcsolódott az áru pakolásába egy szétszakadt kamion műszaki mentésénél hétfő délután Nyíregyházán.