Pásztor Albert a „botrányvideóról”: „Szemét dolog a politika…”

Akt.:
Pásztor Albert a „botrányvideóról”: „Szemét dolog a politika...”
Pásztor Albert a „botrányvideóról”: „Szemét dolog a politika...”
Miskolc – Pásztor Albert, Miskolc korábbi rendőrkapitánya a 2014-es önkormányzati választásokon a baloldali ellenzék polgármesterjelöltje volt.

Az ominózus miskolci választási „botrányvideóban” a nyilatkozó nyíregyházi vállalkozó egyik állítása az volt, hogy vállalt feladatai között volt Pásztor Albert lejáratása. A videóban lejátszottak egy felvételt is, amely a vállalkozó és Pásztor Albert között folyt a kampány idején.

A „botrányvideó” nyomán megkerestük Pásztor Albertet, aki annyit mondott, hogy ismeri, látta a videót és mindenből látszik, hogy az ő lejáratása volt az egyik az egyik cél. Elmondta, hogy a videón hallható telefonfelvétel valós volt. Pásztor Albert az érintett vállalkozó, Lakatos Miklós ellen feljelentést is tett és két büntetőeljárás is folyamatban van. „Bízom az igazságszolgáltatásban. Nem szeretném megzavarni a nyomozást, ezért nem akarok semmit továbbit mondani erről.”

„Amikor véget ért a kampány és maga a választás egy televízós interjúban azt mondtam: hogy szemét dolog a politika. Most is csak ugyanezt tudom mondani: Szemét dolog a politika.”

ÉM-SZBA “legnagyobb magyar feljelentő” is beszállt a “botrányvideó” ügyébe

Miskolc, Budapest – Tényi István szerint a rendőrségnek meg kell vizsgálni az állítások igazságtartalmát és büntetni a hamis tanúzást.

Kriza Ákos rágalomnak nevezte a “botrányvideó” állításait

Miskolc – Bírósághoz fordul az alaptalan vádaskodások miatt Miskolc polgármestere.

Botrányvideó a miskolci önkormányzati választások kapcsán

Miskolc – Nyilvánosságra került az N1TV videója a neten széles körben, amelyen Lakatos Miklós nyíregyházi vállalkozó részletesen beszámol róla, hogyan vett részt a Fidesz miskolci önkormányzati kampányában.