Gazdit keresünk

2020.04.29. 16:30

Otthont keres a Miskolci Állatsegítő Alapítvány három lakója

Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány gazdira váró lakóiból mutatunk be hármat, ahol az örökbefogadás a járványügyi helyzet ellenére is lehetséges. A kutyákat csipelve, oltva, oltási könyvvel, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amiért összesen 15.000 forint adományt kérnek. További tájékoztatást az alábbi telefonszámon adnak mindennap 8 óra és 16 óra 30 perc között: 30/232-1890.


Tisza

Tisza négyéves, kuvasz jellegű, de kisebb méretű szuka, aki telepőrként élt sokáig, így emberekkel nem sok kapcsolata volt. Amikor a menhelyre érkezett nagyon félt, de hamar megbarátkozott a gondozóival, hízelgős, ragaszkodó kutyus. Kizárólag családi környezetbe fogadható örökbe.


Bodri

Bodri egyéves, kis testű, tacskó jellegű, hosszabb szőrű kan. Nagyon kedves, emberbarát kutya, ideális választás akár családok számára, gyerekek mellé is. Szívesen sétál, és időnként szüksége lehet némi szőrápolásra. Más állatokat viszont nem fogad el, így a ház egyetlen kedvence szeretne lenni.


Lazy

Lazy hároméves, nagyobb testű, keverék kan. Súlyos sérüléssel került be a Miskolci Állatsegítő Alapítvány telephelyére, elvesztette az egyik lábát. Azóta teljesen felépült, és megtanult három lábbal járni. Nagyon aktív, barátságos kutya lett belőle. Lassan egy éve várja gazdiját. Más ebekkel nincs jó viszonyban, ezért csak egyedüli kutyusnak ajánlott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában