Nem fogadták el a trénert

Akt.:
Nem fogadták el a trénert
Azt természetesen nem állíthatjuk, hogy a döntés a levegőben lógott – különösen a vasárnap esti örökrangadó előtt –, az viszont tény, hogy a sportág berkeiben nyílt titok volt a „külön út”. A gárda játékosainak egy része, a hírek szerint elsősorban a kanadaiak, kezdettől fogva nem fogadták el Mayer Pétert, vagy inkább nem szimpatizáltak vele. Kolodzey Tamás írása.

A jégcsarnokba járó szakmabeliek, sőt maguk a szurkolók is sokat beszéltek erről, és néhányan már előre borítékolták a most bekövetkezett fejleményeket.

Bárkivel váltottunk szót, azt „természetesen” senki nem ismerte el, hogy a játékosok alig várták az edzőcserét, miként arra sincs bizonyíték, hogy az elmúlt hetekben elszenvedett vereségek és a szerényebb záróharmadok a „figyelemfelhívás” eszközei lettek volna. Mivel elfogyott a 10 pont előny, megfagyott a levegő a menesztett tréner körül – a döntés pedig megszületett. Jó vagy rossz? Most még senki nem tudja.

– Kolodzey Tamás –


Váratlan időzítés: vasárnap reggel váltották le a Macik vezetőedzőjét

Budapest, Miskolc – A Fradi elleni Mol ligás esti meccsen már Jason Morgan irányította a piros-feketéket. tovább »

DVTK Jegesmedvék: Az elnök a Mol-ligás trénerváltásról

Miskolc – Amint arról már beszámoltunk, vezetőedzőt váltottak a DVTK Jegesmedvék Mol-ligás jégkorong csapatánál. tovább »

Jégkorong MOL Liga – Edzőváltás a címvédő DVTK-nál

Miskolc/Budapest – Felmentette a vezetőedzői feladatok alól Mayer Pétert a jégkorong MOL Ligában címvédő és listavezető DVTK. tovább »

hirdetés
hirdet�s