Partvonal: Álom volt

Berecz Csaba
Berecz Csaba
Három hónapon át álmodozhattak arról a DVTK drukkerek, hogy egyből visszajut a csapat az élvonalba. Berecz Csaba jegyzete.

Csakhogy ezalatt hét pontra nőtt a hátrány a fő riválissal szemben, akik lehet, hogy nem jobbak (Diósgyőrben fejet kellett hajtaniuk), de előrébb járnak. Hogy másról ne essen szó: júliusban kezdték a felkészülést, szemben a DVTK-nál, a bajnoki nyitány előtt öt nappal dőlt el, hogy egyáltalán ki tudnak-e állni az 1. fordulóban. Hátrányból indultak, hátrányban vannak. Csoda ez? Cserék, változtatások most télen, majd nyáron, aztán a következő télen, és meg lesz, meg lehet az áhított NB I. Messzinek tűnik, de reálisnak.

– Berecz Csaba –


Kapcsolódó cikkek:

DVTK: mindenki csalódott

eszak | 2010.11.08 19:35
Hét pontra nőtt a hátránya a listavezetővel szemben, a feljutásra ácsingózó DVTK NB II-es focicsapatának.

Ön szerint ki a volt a DVTK legjobbja?

boon | 2010.11.08 14:11
Az őszi szezonban már a harmadik hazai vereségét szenvedte el a DVTK, így már 7 pont a piros-fehérek hátránya a listavezető Nyíregyházával szemben. Ön szerint ki volt a Diósgyőr legjobbja a Mezőkövesd ellen?

Edzői nyilatkozatok a DVTK-Kövesd után

boon | 2010.11.06 15:53
“Gratulálok a Mezőkövesdnek. Döntőnek bizonyult, hogy ők szereztek előnyt…” – nyilatkozta Benczés Miklós a Mezőkövesdtől elszenvedett hazai vereség után.

Diósgyőri VTK – Mezőkövesd-Zsóry 1-3 (0-1)

boon | 2010.11.06 15:26
A labdarúgó NB II. Keleti csoportjának 13. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd-Zsóry csapatát fogadta Diósgyőrben, szombaton 13.30 órától. A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!