Partnerség a cementgyárral

Akt.:
Partnerség a cementgyárral
Miskolc – Egyedülálló partneri megállapodást készít elő a miskolci cementgyártást újraindító HCM 1890 Kft. és a Green City – Zöldebb Városokért Mozgalom.

A tervezett együttműködés során a szakmai zöld szervezet szakértőinek javaslatai alapján úgy alakíthatják a gyár területén felújításra váró épületek, zöldfelületek és általában a munkahelyi környezet megújítását, hogy az üzem ökológiai lábnyoma a lehető legkisebb legyen. A HCM 1890 Kft. és a Green City – Zöldebb Városokért Mozgalom megkezdte az együttműködésről szóló tárgyalásokat.

ÉM


Hejőcsabai Cementgyár – “Érdekegyeztetés a hatósági döntés után!”

Miskolc – A kérdésben döntés az Európai Unió irányelvei alapján lefolytatott, igen szigorú szakhatósági vizsgálatok után lesz. tovább »

HCM: közel kétezer aláírás

Miskolc – A civilek szerint így már demonstrálni tudják, hogy nemcsak egy maroknyi csapat ellenzi a gyár újraindítását. tovább »0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter