Paris Hilton úgy érzi, végre felnőtt

Paris Hilton úgy érzi, Benji Maddennel folytatott kapcsolatának köszönhetően végre felnőtt. A 27 éves hotellánc-örökösnő erről az amerikai People magazinnak beszélt a San Diego-i Nemzetközi Képregény-találkozón, ahová új filmjének, a “Repo! The Genetic Opera” című horror-musicalnek a népszerűsítésére érkezett.

“Azt hiszem, egész életemben úgy éltem, mint egy tinédzser, és nem igazán vállaltam a felelősséget” – mondta a mára médiasztárrá tett örökösnő, majd így folytatta: “Mostanra rájöttem, hogy felnőtt vagyok. Van egy nagyszerű kapcsolatom, és itt van a családom. Egyszerűen izgatott vagyok az élettől.”

Paris Hilton optimistán tekint zenész barátjával folytatott kapcsolata jövőjére is: “Annyira szerelmesek vagyunk, és olyan boldogok, és még csak hat hónapja tart” – fogalmazott a Hilton-lány, aki úgy véli, végre talált egy “rendes fiút”. A bulvárlapok kedvenceként számon tartott sztár azt is elárulta, hogy írtak két közös dalt a barátkereső “Best Friends Show” számára, amiket már fel is vettek a Hilton házában berendezett hangstúdióban.