Parfümöt akart lopni Miskolcon, hamar elkapták

Parfümöt akart lopni Miskolcon, hamar elkapták
Miskolc, Encs, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság K. Zsolt 39 éves helyi lakossal szemben tulajdon elleni szabálysértés miatt indított eljárást. Az eljárás alá vont személy 2016. február 4-én a déli órákban Miskolc belvárosában egy drogériából két üveg parfümöt akart ellopni, azonban a biztonsági szolgálat munkatársai tetten érték és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A férfit az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Az Encsi-, a Sátoraljaújhelyi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy-egy személlyel szemben garázdaság, tulajdon elleni szabálysértés, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei az elmúlt 24 órában elfogták F. Andrea 45 éves helyi lakost, aki ellen a Miskolci Járásbíróság becsületsértés vétsége miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. Az elfogatóparancs hatálya alatt álló nőt, előállítását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –